Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Volvo

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
088 339 0050 Vandaag geopend:
08:00u - 16:00u
mail ons

Volvo Velgen

Onder elke Volvo horen originele Volvo Velgen. In het aanbod van Velgenmarkt vindt je vele merken, waaronder Volvo. Het gaat hier om tweedehands velgen. Deze zijn allemaal uitvoerig gecontroleerd en verkeren in een goede condititie. Daarbij ligt de prijs ook een stuk lager dan de prijs van een gloed nieuwe set. Wil je de Volvo velgen eerst even zien? Maak dan een afspraak om de set te komen bekijken.

Originele Volvo Velgen

Elke Volvo verdient originele Volvo Velgen. Deze vind je hier bij Velgenmarkt. De velgen verkeren allemaal in topconditie. Dit kun je ook zien op de foto's van de velgen. De velgen worden standaard geleverd met de bijbehorende banden, maar je kunt er ook voor kiezen om er nieuwe banden op te laten leggen.

Velgen voor jouw Volvo

Natuurlijk past niet iedere velg onder jouw Volvo. Daarom hebben we vast een selectie gemaakt in de types die we aanbieden. Zo kun je snel zien of er voor jouw Volvo iets op voorraad is.

Volvo velgen met winterbanden of zomerbanden

Je hebt het vast wel eens gehoord: "Ik rijd altijd op all seasons". Een prima idee, maar deze banden slijten veel sneller, waardoor je eerder nieuwe banden moet halen. Daarom zorgen we ook voor winter of zomerbanden. Deze zijn specifiek toegespitst op de temperaturen en daarmee slijten ze dus minder hard in de zomer en zijn ze veiliger in de winter. 

Online Volvo velgen kopen

Velgenmarkt biedt jou direct de mogelijkheid om online Volvo velgen te kopen. In ons overzicht kun je makkelijk zien welke velg bij jouw auto past en het bekijken in de detailweergave. Daar zie je direct de staat van de velg en band. Mocht je de velgen toch nog een keer willen zien op locatie? Dan kun je naar onze velgenmarkt locatie komen in Venray. Heb je nog vragen over de velgen, over ons of wil je meer hulp? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden