Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Volkswagen

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
088 339 0050 Vandaag geopend:
08:00u - 16:00u
mail ons

Volkswagen Velgen

Onder jouw Volkswagen horen originele VW Velgen, toch? Dan ben je aan het juiste adres. Velgenmarkt biedt jou originele gebruikte velgen. Doordat ze gebruikt zijn, zijn ze lager in de aanschafprijs, maar je ziet het er niet aan af. Wil je de VW velgen nog eerst even bekijken? Maak dan een afspraak om de 'nieuwe' set te komen bekijken.

Originele VW Velgen

Elke Volkswagen verdient het om te rijden op originele VW velgen en banden. Bij velgenmarkt vindt je een groot assortiment met onder meer originele Volkswagen velgen. Deze velgen zijn stuk voor stuk in topconditie. Ze worden allemaal uitvoerig gecontroleerd en gefotografeerd bij binnenkomst. Zo zie jij ook meteen wat de conditie is van de velg.

Velgen voor jouw VW

Niet iedere velg past onder jouw auto. Daarom hebben we de velgen per type onderverdeeld. Zo vindt je de velgen die sowieso onder jouw auto passen. De velgen worden standaard geleverd met band. Je kunt ook nog vragen om nieuwe banden. Dan heb je daar ook geen omkijken meer naar!

Volkswagen velgen met winterbanden of zomerbanden

Voor de winter en zomer heb je andere banden nodig. Je kunt natuurlijk voor een All season band gaan, maar eigenlijk is het beter om met zomer en winter te wisselen. Daarom kun je ook een winter of zomerband op de velg laten plaatsen. Zo heb je direct een setje voor het seizoen en kun je veilig de weg op.

Online VW Velgen kopen

Velgenmarkt biedt jou direct de mogelijkheid om online Volkswagen velgen te kopen. In ons overzicht kun je makkelijk zien welke velg bij jouw auto past en het bekijken in de detailweergave. Daar zie je direct de staat van de velg en band. Mocht je de velgen toch nog een keer willen zien op locatie? Dan kun je naar onze velgenmarkt locatie komen in Venray. Heb je nog vragen over de velgen, over ons of wil je meer hulp? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden