Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Veelgestelde vragen


Er zijn 17 resultaten gevonden.

Ja, alle velgen van Velgen-Markt.nl zijn gebalanceerd.

Je kunt op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • CreditCard
  • Pinnen op locatie (alleen bij afhalen!)

Op sommige sets zitten 4 seizoen banden, ook wel 4 seasons banden genoemd. Dit staat bij het product duidelijk beschreven.

Helaas. De montage van je nieuwe velgenset kunnen wij niet voor je uitvoeren. Wist je dat het met een krik en de juiste sleutel redelijk eenvoudig is?

Er is geen showroom. Op afspraak kun je de set waar je interesse in hebt komen bekijken. Neem hiervoor contact met ons op of stuur een e-mail naar info@velgen-markt.nl 

Dit is helaas niet mogelijk. Door een bestelling te plaatsen in de webshop koop je de set. Je hebt wel de mogelijkheid om sets op onze locatie te komen bekijken. 

Simpel! 5 redenen, omdat wij:

  • Alleen originele merk sets leveren
  • Grote voorraad en veel wisselend aanbod
  • In heel Nederland binnen 48u bezorgen voor slechts €35,-
  • Gebruikt aanbod van zomersets en wintersets
  • Vakmannen zijn met meer dan 8 jaar ervaring

Op de meeste sets zitten gebruikte banden. In sommige gevallen zijn er nieuwe banden op de set gezet. Kijk goed bij het product, het staat daar duidelijk beschreven.

Nadat je een bestelling hebt gedaan via onze webshop ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan in je spam folder van je e-mail.

Heb je nog steeds geen bericht gehad? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Bestellingen worden normaal gesproken binnen 48u bezorgd.

Deze vindt je in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen.

Check dan even jouw spam inbox/ongewenste e-mail. Is daar ook niets te vinden? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

€ 35,00 incl. BTW door heel Nederland!

  • Hier gaan we netjes mee om. Jouw gegevens worden binnen de webshop vanuit een SSL-beveiligde omgeving versleuteld verzonden. Betalen kan vanuit jouw eigen bekende, beveiligde betaalomgeving als je betaald met Ideal of CreditCard. Betaal je met Paypal? Dan gaat dit ook vertrouwd vanuit je eigen Paypal account!

Wil je jouw bestelling afhalen, dat kan. Betaling kan uitsluitend via de webshop. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Jouw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt in ons magazijn en wordt vervolgens per transporteur naar je verstuurd.

Het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Tijdens het bestellen geef je aan dat je jouw velgenset op wilt halen. Ophalen is uiteraard gratis! Zodra jouw bestelling klaar ligt ontvang je van ons een e-mail. Neem je aankoop factuur mee bij het afhalen, anders kunnen we je bestelling helaas niet meegeven.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden