Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Ruilen of retourneren

Ben je niet tevreden over je product, is het niet naar wens of gewoon niet wat je ervan verwacht had? Dat vinden we heel vervelend en daar gaan we iets aan doen.

  • Je kunt je product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Let op, dit kan alleen als de banden niet gebruikt zijn. 
  • Wil je het product ruilen? Zodra wij het product hebben ontvangen verzenden we binnen 3 werkdagen je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product wordt het bedrag teruggeboekt.

Onjuist product

Als je een verkeerd product hebt ontvangen dan verzoeken wij je direct, uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst, contact op te nemen. Wij zorgen voor een oplossing! Stuur een e-mail naar info@velgen-markt.nl of bel ons!

Product retour?

  • Het product dient goed verpakt, ongebruikt, onbeschadigd, onbeschreven, indien mogelijk in originele verpakking, te worden geretourneerd op de door ons aangegeven wijze.
  • Het retournummer dat je van ons krijgt na aanmelding, dient duidelijk zichtbaar te worden aangebracht op de verpakking.
  • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij je om de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Vragen?

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Energieweg 19A
5804 CE Venray

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden