Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Ford

Er zijn helaas geen sets meer van dit merk op voorraad. Toch op zoek? Neem contact met ons op!

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
088 339 0050 Vandaag geopend:
08:00u - 16:00u
mail ons

Ford Velgen

Op zoek naar Ford Velgen? Je vindt ze bij Velgen-Markt.nl. We hebben een uitgebreid aanbod velgen, ook voor jouw Ford. In ons assortiment vind je voornamelijk gebruikte velgen, maar hier merk je bijna niets van. De velgen zijn allemaal in goede staat en bij elke velg hebben we duidelijke foto’s toegevoegd. Hierbij zijn eventuele beschadigingen zichtbaar. Bekijk op Velgen-Markt.nl de sets velgen die we aanbieden. Wil je de Ford Velgen eerst zien voordat je ze koopt? Maak gerust een afspraak.

Originele Ford velgen

In deze categorie vind je niets anders dan originele Ford velgen. Een breed assortiment met verschillende originele Ford sets. Ze zijn allemaal verkrijgbaar met band. Ook als je daar specifieke wensen in hebt, kunnen we je helpen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld winter of juist zomerbanden op leggen.

Gebruikte velgen en banden voor jouw Ford

Jij weet wat jij wilt, welke Ford je hebt en wat daar bij past. Of je nu zoekt voor een type Ford, een bepaalde inch maat of een stijl, wij bieden jou een groot aanbod van verschillende gebruikte Ford velgen.

Ford velgen met winterbanden of zomerbanden

Voor de winter en zomer heb je verschillende banden nodig. Natuurlijk kun je gaan voor een all season band, maar verschillende onderzoeken wijzen uit dat een seizoenband beter presteert dan zijn all season tegenhanger. Daarom bieden wij Ford velgen met winterband en zomerband aan. Zo kun je direct een setje kopen voor het seizoen die je nog mist en veilig en efficiënt de weg op.

Online Ford velgen kopen

Velgen-Markt.nl biedt je direct de mogelijkheid om online gebruikte Ford velgen te kopen. In ons overzicht kun je makkelijk zien welke velg bij jouw auto past en het bekijken in de detailweergave. Daar zie je direct de staat van de velg en band. Mocht je de velgen toch nog een keer willen zien op locatie? Dan kun je op afspraak je set komen bekijken en direct meenemen. Heb je nog vragen over de velgen, over ons of wil je meer hulp? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden