Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

BMW

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
088 339 0050 Vandaag geopend:
08:00u - 16:00u
mail ons

BMW Velgen

Onder iedere BMW horen originele BMW velgen te staan. Bij Velgen-Markt.nl leveren we voornamelijk gebruikte originele BMW velgen. De BMW velgen die wij verkopen zijn allemaal in uitstekende staat en duidelijk te zien op onze website. Vooral als je kijkt naar het prijsverschil van een setje nieuwe velgen in verhouding tot gebruikte velgen, is de gebruikte velg een interessante keuze. Wil je de velgen eerst bekijken voor je ze koopt? Maak dan even een afspraak!

Originele BMW velgen

Originele BMW velgen koop je bij Velgen-Markt.nl. Bij ons vind je een groot assortiment aan verschillende originele BMW velgen. Deze velgen zijn allemaal gebruikt maar in topconditie. Sets zijn verkrijgbaar met zomerbanden of met winterbanden. Bij het product kun je zien welke banden er op zitten en wat de profieldiepte is.

Gebruikte velgen en banden voor jouw BMW

Natuurlijk past niet iedere velg onder elk type BMW. Of je nou op zoek bent naar standaard 16 of 17 inch velgen of juist de sportieve BMW M velgen, wij hebben een groot aanbod van verschillende gebruikte BMW velgen.

BMW velgen met winterbanden of zomerbanden

Voor de winter en zomer heb je verschillende banden nodig. Natuurlijk kun je gaan voor een all season band, maar verschillende onderzoeken wijzen uit dat een seizoenband beter presteert dan zijn all season tegenhanger. Daarom bieden wij BMW velgen met winterband en zomerband aan. Zo kun je direct een setje kopen voor het seizoen die je nog mist en veilig en efficiënt de weg op.

Online BMW velgen kopen

Velgen-Markt.nl biedt je direct de mogelijkheid om online BMW velgen te kopen. In ons overzicht kun je makkelijk zien welke velg bij jouw auto past en het bekijken in de detailweergave. Daar zie je direct de staat van de velg en band. Mocht je de velgen toch nog een keer willen zien op locatie? Dan kun je op afspraak je set komen bekijken en direct meenemen. Heb je nog vragen over de velgen, over ons of wil je meer hulp? Neem dan contact met ons op.

Zijn de BMW velgen gebalanceerd?
Biedt Velgenmarkt ook nieuwe velgensets aan?

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden