Bezorging in heel Nederland
Meer dan 8 jaar ervaring
Originele merkvelgen
Grote voorraad
Logo Velgenmarkt

Audi

Advies nodig?
Bel, mail of chat met ons
088 339 0050 Vandaag geopend:
08:00u - 16:00u
mail ons

Audi Velgen

Jouw Audi verdient originele Audi velgen. Deze vindt je bij Velgen-markt.nl. De Audi velgen zijn voornamelijk gebruikte velgen, maar dat zul je er niet aan merken. Je kunt de sets bekijken en zelf oordelen of ze goed zijn voor jouw Audi. Er staat van iedere velg met band een foto die je duidelijk laat zien of er beschadigingen zijn. Kijk ook eens naar die vlijmscherpe prijzen. Daar kun je niet omheen! Wil je de velgen toch graag even zien voordat je ze koopt? Maak dan een afspraak!

Originele Audi velgen

In deze categorie vind je niets anders dan originele Audi velgen. Een breed assortiment met verschillende originele Audi sets. Ze zijn allemaal verkrijgbaar met band. Ook als je daar specifieke wensen in hebt, kunnen we je helpen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld winter of juist zomerbanden op leggen.

Gebruikte velgen en banden voor jouw Audi

Jij weet wat jij wilt, welke Audi je hebt en wat daar bij past. Of je nu zoekt voor een type Audi, een bepaalde inch maat of een stijl, wij bieden jou een groot aanbod van verschillende gebruikte Audi velgen.

Audi velgen met winterbanden of zomerbanden

Voor de winter en zomer heb je verschillende banden nodig. Natuurlijk kun je gaan voor een all season band, maar verschillende onderzoeken wijzen uit dat een seizoenband beter presteert dan zijn all season tegenhanger. Daarom bieden wij Audi velgen met winterband en zomerband aan. Zo kun je direct een setje kopen voor het seizoen die je nog mist en veilig en efficiënt de weg op.

Online Audi velgen kopen

Velgen-Markt.nl biedt je direct de mogelijkheid om online gebruikte Audi velgen te kopen. In ons overzicht kun je makkelijk zien welke velg bij jouw auto past en het bekijken in de detailweergave. Daar zie je direct de staat van de velg en band. Mocht je de velgen toch nog een keer willen zien op locatie? Dan kun je op afspraak je set komen bekijken en direct meenemen. Heb je nog vragen over de velgen, over ons of wil je meer hulp? Neem dan contact met ons op.

Klantenservice
Bel: 088 339 0050

Nu gesloten

Contact

Velgen-Markt.nl
Agrobaan 12
5813 EB Ysselsteyn

088 339 0050
info@velgen-markt.nl

Betaalmethoden